Takk for din melding! Vi tar kontakt så snart vi har mulighet.
Close menu

HJEM CLARITY INCOGNITO INVISALIGN VOKSNE TANNREGULERING BARN TANNREGULERING VÅRE PRISER

Tannregulering

Incognito

Helt usynlig Tannregulering på innsiden av tennene er et alternativ for voksne som ikke ønsker at tannreguleringen skal synes. Incognito innside regulering kan brukes til behandle alle typer bittfeil og er den raskeste måten å få rettere tenner på.

Festene til Incognito blir limt på innsiden av tennene og er derfor helt usynlige. Vurderer du å gjøre tennene rettere er Incognito mest effektive og raskeste måten. Hos Lillestrøm Tannregulering har vi lang erfaring med usynlig tannregulering.


Fordelene med Incognito usynlig tannregulering

Effektive
Selv om de er på innsiden av tennene er innside regulering like effektiv som regulering på utsiden. Det gjør at Incognito er et godt alternativ for dem som har et stort behandlingsbehov som vil ta for lang tid å løse med f eks Invisalign skinner.

Regulering produsert kun for deg!
Reguleringen til Incognito er individuelt produsert kun for dine tenner, det gjør at de er svært behagelige å ha på i forhold til andre typer innside regulering.Incognito

Oversikt over behandingen din!

Første konsultasjon hos spesialisten
På din første konsultasjon vil en av våre spesialister i kjeveortopedi undersøke dine tenner og du vi få muligheten til å stille spørsmål som du skulle ha. Spesialisten vil informere deg om Incognito er rett for din bittfeil. Første konsultasjon tar vanligvis 20-30 minutter.

Planlegging av din behandling
Har du bestemt deg for at du ønsker rettere tenner med innside regulering tar våre spesialister en avstøping av dine tenner. Du vil få se sluttresultatet og vi bestiller din tannregulering som vil ankomme etter Ca 6-8 uker.

Påsetting av Innside regulering
Etter at tannreguleringen er ankommet setter vi opp en time for påsetting av din tannregulering. Vi går over tennene og pusser de slik at de er rene før vi fester reguleringen på med et spesielt lim. Det er ingen smerter forbundet med å sette på reguleringen, men tennene kan kjennes ømme i et par dager etter at vi har satt på reguleringen. Dette vil gå over relativt raskt og du vil glemme at du har på regulering mens får rettere tenner.

Besøk etter at du har satt på reguleringen
Du kommer inn til regelmessige kontroller hos oss etter at reguleringen er påsatt. Vanligvis hver 5-8 uke. Det er for at vi skal justere tannreguleringen og disse besøkene er vanligvis korte, mellom 10-15 minutter.

Les mer om våre priser på tannregulering for voksne